GIMENEZ GEEFT REDEN VOOR VORMDIP: 'DAAR LAG HET DE TWEEDE SEIZOENSHELFT AAN'

Santiago Gimenez vindt niet dat hij een slecht seizoen heeft gehad bij Feyenoord. De Mexicaan vond zichzelf de tweede seizoenshelft minder constant, maar volgens hem liegen de cijfers niet.

"Het ligt eraan hoe je het bekijkt", begint Gimenez aan de reflectie op zijn seizoen tegen ESPN. "In het eerste seizoen presteerde ik constanter, maar dit seizoen heb ik meer goals en assists dan vorig seizoen. Dit jaar schort het eraan om een consistent niveau te halen. Het gaat met pieken en dalen. Daar heeft het in de tweede seizoenshelft voornamelijk aan gelegen, maar als je kijkt naar de cijfers dan is mijn tweede seizoen beter dan het eerste."

Gimenez weet dat het in de tweede seizoenshelft minder ging met hem, maar de spits weet ook dat een dipje er soms bij hoort in de voetballerij. "Ik probeer elke wedstrijd weer in mezelf te geloven en te doen wat ik altijd doe. Het hoort ook bij het voetbal en het leven van een spits. Dat overkomt iedereen wel eens. Je moet gewoon altijd hard blijven werken en gefocust blijven. Ik blijf vertrouwen op God en dan zullen de goede tijden, wanneer dan ook, wel weer terugkomen."

2024-04-23T06:58:16Z dg43tfdfdgfd